gay zwemmen nijmegen


  Home
  Training
  Wedstrijden
  Lidmaatschap
  Bestuur
  Contact
  Links
  Sponsors
  Gezelligheid
  Video
  Leden login
  

ter nagedachtenis aan Maurice Adriaansens

Maurice is aan zijn laatste reis begonnen en dat is een prachtige afronding van een leven, waarin reizen een grote rol heeft gespeeld. Reizen naar vrienden dichtbij, reizen naar verre oorden om vrienden te ontmoeten. Om andere culturen te ontdekken, want Maurice wilde de wereld kennen. Hij heeft intens genoten, want hij kende de kunst van het reizen.

Hij straalde in zijn leven liefde en hartelijkheid uit. Hij was vrolijk, behulpzaam, positief en vol humor. Als een echte "Adriaansens" was ook hij niet gebonden aan geld en goed. Hij was een echte levensgenieter. Voor ons stond hij altijd klaar en was een enorme steun zeker na het overlijden van papa.

Toen het bericht kwam van de ernst van zijn ziekte heeft hij dat ten volle aanvaard en geaccepteerd. "Zoiets overkomt je", zei hij, "daar kan niemand iets aan doen". Hij vond het fijn om van iedereen afscheid te kunnen nemen. "Ik had het niet willen missen", zei hij er zelf over.

Met diep respect voor de inzet en toewijding willen wij iedereen bedanken, die aan de verzorging van Maurice heeft bijgedragen. Naast de steun van zijn familie kon hij rekenen op zijn vrienden. Daardoor heeft hij tot op het laatst toe thuis kunnen zijn. Het waren prachtige afscheidsweken: indrukwekkend om op terug te kijken en waardevol als herinnering. Het is niet toevallig, dat hij is gestorven te midden van zijn familie én vrienden.

Maurice, bedankt voor alles!

Marcella Adriaansens - Havermans Annemarie en Wiro
   Jonna, Luke
Hanneline en Frits


 

Geboren te Nijmegen: 10 oktober 1966
Overleden te Nijmegen: 22 april 2006

klik op de foto voor een grotere afbeelding

©  2 0 17   G A Y   S W I M   N I J M E G E N   S P E T T E R S