gay zwemmen nijmegen


  Home
  Training
  Wedstrijden
  Lidmaatschap
  Bestuur
  Contact
  Links
  Sponsors
  Gezelligheid
  Video
  Leden login
  

Training

De trainers
We hebben trainers voor de banen 1 tot en met 7. Er zijn trainingsschema's op basis van een lange termijnplanning waarbij alle zwemslagen aan bod komen. Dit zorgt voor variatie en garandeert een continue opbouw van conditie en verbetering van techniek.
De indeling van baan 6 naar baan 1 is gebaseerd op oplopende ervaring, techniek en conditie. Je kunt in overleg met de trainer een baan kiezen. Je kunt altijd zelf wijzigen wanneer je dat wilt. In baan 7 en 8 kun je recreatief zwemmen.

Er is meestal een trainer aanwezig. Als er een tweede trainer is, kan deze individuele instructies geven. Bij afwezigheid van trainers doen we een beroep op leden.

De techniek
Alle onderdelen van de zwemtechniek komen aan bod: de techniek van de verschillende zwemslagen, maar ook keerpunten, startduik en ademhaling.
Als je een bepaalde slag wilt leren, kan dat uiteraard. Na overleg met de trainers kun je in baan 8 oefenen terwijl ze je stapsgewijs begeleiden.

Trainingsuren- en locaties
Op dit moment trainen we op woensdag, vrijdag en zondag. De training op woensdag is van 20.30 - 21.30 uur en op zondag van 13.00 - 14.00 uur in het Erica Terpstra zwembad. Op vrijdag zwemmen we van 20.00-21.00 in Zwembad Dukenburg zonder trainer. De banen zijn 25 meter lang.


Zondag
Erica Terpstra zwembad
Kwakkenbergweg 25 - Nijmegen
Tijd: 13.00 – 14.00 uur

Woensdag
Erica Terpstra zwembad
Kwakkenbergweg 25 - Nijmegen
Tijd: 20.30 - 21.30

Vrijdag
Zwembad Dukenburg
Meijhorst 7041- 6537 EP Nijmegen
Tijd: 20.00 - 21.00

In verband met het omkleden is iedereen 15 minuten tevoren aanwezig.

Op nationale feestdagen en gedurende de zomerstop zijn er geen trainingen.

Zomerstop: in de zomermaanden zijn de zwembaden gesloten.

 

 

©  2 0 17   G A Y   S W I M   N I J M E G E N   S P E T T E R S